Akcija včlanitve

Kot večina ostalih klubov, tudi Klub ljubiteljev vozil Alfa Romeo deluje s pomočjo svojih članov, ki so ključnega pomena za obstoj našega kluba in skupnosti. Zato vas vljudno vabimo, da pristopite v naš klub ter tako podprete delovanje največjega in trenutno edinega aktivnega slovenskega kluba naše priljubljene znamke vozil Alfa Romeo.

Članstvo v Alfa klubu vam prinaša veliko ugodnosti in je namenjeno vsem lastnikom in ljubiteljem vozil Alfa Romeo, lastništvo vozila ni pogoj za včlanitev.

S potrjeno člansko izkaznico lahko koristite številne popuste, ki jih nudijo naši klubski partnerji, ter se ugodneje udeležujete uradnih srečanj in prireditev, prav tako pa so za člane Alfa kluba ugodnejši tudi nakupi v našem butiku. Za vse nove člane Alfa kluba smo pripravili START PAKET, ki vključuje kapo s šiltom ali majico (vaša izbira), klubsko nalepko za na avto in seveda člansko izkaznico s katero se boste predstavljali kot član Alfa kluba.

 

Članarina za preostanek leta 2021 in celotno leto 2022 znaša 35,00 EUR.

Včlanite se lahko s spodnjo prijavnico.

  Podatki o vlagatelju  Podatki o vozilu vlagatelja

  (le za lastnike vozil Alfa Romeo)
  Podatki o interesih vlagatelja


  Družabna srečanjaŠportne prireditveTuristična srečanjaDrugo (napiši)

  [wpgdprc "z uporabo tega obrazca se strinjate s shranitvijo podatkov s strani Alfa Kluba."]

  S pritiskom na gumb “Včlani se” potrjujete, da želite postati član Alfa kluba Slovenija, da so vneseni podatki resnični, da ste polnoletna oseba in se zavezujete da boste letno članarino plačali v roku 15 delovnih dni od dneva izpolnitve prijavnice. S plačilom članarine sprejemate splošne pogoje kluba. Podatke za plačilo članarine boste prejeli na vneseni e-poštni naslov.